Kanye West prišiel koncertovať do Moskvy. Štadión nemá s raperom zmluvu a o žiadnom vystúpení nevie

30.6.2024 15:26

Americký raper Ye, predtým známy ako Kanye West, pricestoval do Moskvy, informoval spravodajský server Meduza s odvolaním sa na producentku Janu Rudkovskú.

GRTquD7WAAAf7pN.jpeg
Foto: X / NEXTA

Rudkovská uviedla, že od rána "drží palce" vystúpeniu na najväčšom ruskom štadióne v Lužnikách. Samotný štadión však uviedol, že s raperom nemá žiadnu zmluvu a o žiadnom koncerte nevie.

Oslava narodenín

Podľa správ zo sociálnych médií Ye priletel do Moskvy na oslavu narodenín Gošiho Rubčinského, módneho návrhára raperovej značky Yeezy. Návrhár ale oslávil 40. narodeniny v piatok.

V hoteli Four Seasons v centre Moskvy si raper Ye vzal najdrahší apartmán o ploche 220 metrov štvorcových, ktorý stojí "od 1,1 milióna rubľov" (približne 12 tisíc eur na deň), informoval spravodajský kanál Baza.

Vzácne návštevy

V minulosti boli návštevy Moskvy celebrít zo Západu bežné. Od ruskej anexie ukrajinského polostrova Krym a najmä od vypuknutia vojny na Ukrajine sú vzácnosťou.

Meduza pripomína, že raper pred časom spôsobil problémy na Západe svojimi antisemitskými výrokmi. Vyjadril tiež sympatie k ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi a chcel sa s ním stretnúť, dodala stránka. Aj Putin sa svojho času stretol so svojimi moskovskými prívržencami na štadióne v Lužnikách.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok