VIDEO: Český MMA bojovník dostal KO v druhom kole. Pozrite si bleskový úder, ktorý schytal od Pereiru

30.6.2024 12:29

Český MMA bojovník Jiří Procházka utrpel ťažkú porážku v ringu. V Las Vegas prehral v odvete s Brazílčanom Alexom Pereirom, ktorý ho na začiatku druhého kola knokautoval. Ide už o druhé KO od Pereiru, prvé dostal vlani v novembri v New Yorku. Svetový titul UFC v poloťažkej váhovej kategórii tak druhýkrát Procházka nezískal.

UFC Mixed Martial Arts Prochádzka Pereira
Foto: TASR/AP

Po vyrovnanom prvom kole dostal 31-ročný Procházka zásah od obhajcu titulu Pereiru a zápas sa rýchlo skončil. Informuje o tom portál CNN Prima NEWS.

Pereira vedel, že vyhrá

„Bolo to skvelé. Vedel som celý týždeň, že vyhrám,“ povedal Pereira po svojej desiatej výhre z 12 zápasov. V UFC uspel v ôsmich z deviatich duelov. „Uvidíme, čo bude ďalej. Príležitosti prichádzajú, ja sa snažím o skvelé predstavenia. Budúcnosť je v ťažkej váhe,“ dodal tridsaťšesťročný šampión, čím naznačil možný posun do vyššej kategórie.

O titul prišiel pre zranenie

Pre Prochádzku je to piata porážka v 35. súboji. V júni 2022 sa stal šampiónom po tom, čo v Singapure porazil Glovera Teixeiru z Brazílie. O necelý polrok neskôr sa ale majstrovského pásu vzdal, pretože sa v tréningu zranil a nemohol proti Teixeirovi nastúpiť do plánovanej odvety.

Hlavným zápasom v Las Vegas mal byť pôvodne súboj hviezdneho Íra Conora McGregora s Američanom Michaelom Chandlerom. Po tom, čo sa ale McGregor zranil, oslovila organizácia v polovici júna Pereiru s Procházkom a obaja bojovníci súhlasili.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok