Celine Dion dojala fanúšikov. Roky bojuje so vzácnym ochorením, záchvat ukázala vo svojom dokumente

29.6.2024 16:35

Ikonická speváčka Celine Dion dojala svojich fanúšikov vydaním svojho nového dokumentu s názvom I Am: Celine Dion. Film odhaľuje jej pokračujúci boj so syndrómom stuhnutej osoby (SPS) - vzácnym neurologickým ochorením.

GRGc4uvXsAAoJB9.jpeg
Foto: X / Celine Dion

V jednej obzvlášť emotívnej scéne zažije Dion silný záchvat. Prišiel po tom, ako znovu objavila svoju radosť zo spievania. Niečo, čo necítila už dva roky, píše portál The Mirror.

Zábery zachytávajú popovú hviezdu v stave, keď sa jej telo dostáva do kŕčov. Počas záchvatu jej zdravotníci podali diazepam, aby jej pomohli uvoľniť svaly a zastaviť kŕče.

"Stále sa vidím tancovať a spievať"

Po záchvate speváčka priznala rozpaky nad stratou kontroly nad svojím telom.

„Zakaždým, keď sa niečo také stane, cítite sa tak trápne, a tak, neviem, ako to vyjadriť, je to jednoducho... viete, ako keby ste sa nemali pod kontrolou...,“ priblížila.

Fanúšikovia využili sociálne siete, aby jej vyjadrili podporu. Samotná Celine zostáva napriek zdravotným problémom odhodlaná. "Stále sa vidím tancovať a spievať. Vždy nájdem plán B a plán C, viete. To som ja. Ak nemôžem bežať, budem chodiť. Ak nemôžem chodiť, budem sa plaziť," hovorí.

Pozrite si časť relácie Zdravie na ta3, kde sme sa rozprávali o živote so sklerózou multiplex.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok