Architektonický unikát spustil ďalšiu sezónu. Takto vyzeralo veľkolepé otvorenie Zelenej žaby

29.6.2024 12:46

Architektonický unikát, kúpalisko Zelená žaba, patrí medzi dominanty kúpeľného mesta Trenčianske Teplice. Je zasadené do horského prostredia s bazénom vytesaným do skaly. Obľúbené kúpalisko otvorilo letnú sezónu veľkolepo.

Kúpalisko netypicky umiestnil do skalnatého svahu kúpeľného mesta. Išlo o technický unikát. Funkcionalistické dielo prešlo v roku 2015 rozsiahlou rekonštrukciou.

Vynovené kúpalisko spája architektonický zážitok s oddychom. Okolitý les vytvára príjemný chládok a tí menej otužilí zase ocenia tridsaťstupňovú vodu. Harmonické prostredie s obľubou vyhľadávajú najmä rodiny s deťmi.

Stalo sa už tradíciou, že otvorenie sezóny spojili s dňom rodiny. O program plný aktivít sa postarala Športová akadémia Mateja Tótha.

Malých návštevníkov tak čakalo nielen osvieženie v bazénoch, ale aj prekážkové dráhy či cvičenie pri hudbe. Aj letná sezóna bude podľa prevádzkovateľa plná aktivít.

Areál netradičného kúpaliska je otvorený počas celého roka. Zatiaľ čo v lete si návštevníci vychutnávajú bazény, v zimnej sezóne ocenia saunový svet

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok