Poprel špekulácie. Verstappen v tíme ostane aj v ďalšej sezóne

28.6.2024 18:35

Trojnásobný majster sveta F1 Max Verstappen potvrdil, že bude jazdiť za tím Red Bull aj v budúcej sezóne. Dvadsaťšesťročný pilot tak poprel špekulácie médií, že by zvažoval prestup do konkurenčného Mercedesu.

verstappen
Foto: TASR/AP

"Povedal som to už predtým. Iste, ľudia radi špekulujú, no najdôležitejšie je, že máme do budúcna veľmi konkurencieschopné auto. Momentálne je to tesné, no pracujeme veľmi tvrdo a ako tím sa snažíme neustále zlepšovať," povedal líder šampionátu na tlačovej konferencii pred víkendovou Veľkou cenou Rakúska.

Verstappen potvrdil, že plánuje dodržať zmluvu s Red Bullom, ktorá vyprší až v roku 2028. "S tímom mám uzavretý dlhodobý kontrakt a som veľmi šťastný, že môžem byť jeho súčasťou. Sústredíme sa už aj na budúci ročník a na veci, ktoré môžeme implementovať. Takže z toho je jasné, za ktorý tím budem v ďalšej sezóne jazdiť," citovala Holanďana agentúra Reuters.

Obhajca titulu vyhral uplynulý víkend VC Španielska, dosiahol siedmy triumf v tejto sezóne a zvýšil svoj náskok na čele šampionátu už na 69 bodov. Dosiahol svoje 61. víťazstvo a 106. pódiové umiestenie v kariére.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok