VIDEO: Prechádzka po pláži skončila nešťastne. Ženu strhla veľká vlna do mora, pátrajú po nej už niekoľko dní

Kamaráti sa v nedeľu v ruskom meste Soči prechádzali na pláži. Ženu stiahla pod hladinu obrovská vlna, už niekoľko dní je nezvestná. V čase, keď sa prechádzali popri brehu, platili výstrahy pred búrkami, informuje o tom Free Press Journal.

more, vlny
Foto: Reprofoto: X/Nextatv

Podľa správ sú to už tri dni, ale záchranárom sa dievča doteraz nepodarilo nájsť, píše Free Press Journal.

Čo sa stalo?

Na videu je vidieť, ako sa dvojica prechádza po pláži, drží sa za ruky a zabáva sa, kým ju silné vlny nezrazia z nôh. O chvíľu neskôr sa mužovi podarí dostať von a znovu sa vynorí z vody, ale ženu už nikde nevidno, pretože ju silný prúd strhol späť do mora.

Až do konca videa muž svoju partnerku stále hľadal, ale bez úspechu.

Pátranie po žene

Hliadky na člnoch stále pátrajú po 20-ročnej Diane. Podľa Gazeta.Ru k tragédii došlo v skorých ranných hodinách na jednej z pláží v Soči. Podľa sestry nezvestnej Aniky sa dievča vybralo na prechádzku po brehu s dvoma kamarátmi.

Pláž bola pre návštevníkov otvorená aj napriek búrke. Záchranári podľa nej nezačali po jej sestre okamžite pátrať a polícia odmietla vypovedať.

Dianina sestra pre Runews.24 ďalej dodala, že "ľudia len stáli a pozerali sa, čo sa dialo a situáciu si natáčali na svoje telefóny. Všetci sa pozerali, ale nikto nepomohol."

"Muž, ktorý bol s ňou si mal uvedomiť nebezpečenstvo a nepustiť ju k vode," myslí si jej sestra.

Pozrite si archívnu reportáž z 5. februára 2024 o tom, ako rozbúrené more prevrátilo lode.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok