Známy spevák jazdil pod vplyvom. Polícia ho zatkla, teraz čelí obvineniu

18.6.2024 16:19 , Aktualizované: 18.6.2024 22:41

Americký spevák a herec Justin Timberlake v utorok strávil niekoľko hodín vo väzbe, keď ho na newyorskom Long Islande zadržali pre podozrenie, že šoféroval auto pod vplyvom alkoholu. Už bol predvedený pred súd, ktorý ho po úvodnom pojednávaní prepustil na slobodu, uvádzajú americké médiá.

Podľa agentúry AP čelí Timberlake obvineniu z konania pod vplyvom omamnej látky. Po nočnom zadržaní sa postavil pred súdom v mestečku Sag Harbor, kde má proces podľa oznámenia prokuratúry pokračovať 26. júla.

Timberlakeovi zástupcovia na žiadosť agentúry AP o komentár bezprostredne nereagovali. Denník The New York Times uviedol, že úrady nezverejnili žiadne podrobnosti ohľadom zatknutia speváka alebo toho, aké auto šoféroval. Východ Long Islandu, kde sa kauza odohráva, je obľúbenou letnou destináciou bohatých niekoľko desiatok kilometrov východne od New Yorku, poznamenala AP.

Úspešný spevák aj herec

43-ročný spevák a herec sa preslávil ako člen chlapčenskej skupiny 'N Sync. Uspel aj po tom, ako sa vydal na sólovú dráhu, má okrem iného desať cien Grammy. Uchytil sa aj na filmovom plátne, zahral si napríklad vo filmoch Alpha Dog, V reťaziach, Guru lásky či snímke Sociálna sieť o vzniku sociálnej siete Facebook.

Držiteľ radu ocenení vrátane Emmy alebo Brit Award po rozchode s Britney Spearsovou tvoril niekoľko rokov pár s hollywoodskou hviezdou Cameron Diazovou. V roku 2007 sa jeho partnerkou stala ďalšia herečka Jessica Bielová, s ktorou sa v októbri 2012 oženil. Pár má dvoch synov - deväťročného a trojročného.

Pozrite si archívnu reportáž:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok