Vo výrobnej hale neďaleko Martina vypukol požiar. Na miesto vyslali necelú desiatku hasičov

18.6.2024 14:38 , Aktualizované: 18.6.2024 17:43

Vo výrobnej hale na Priemyselnej ulici v Sučanoch vypukol v utorok (18. 6.) krátko popoludní požiar. Škoda vznikla súkromnej spoločnosti.

Požiar v Sučanoch
Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Horelo potrubie aj strecha

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Mária Pohanková Zahatlanová, na miesto vyslali osem hasičov z Hasičskej stanice v Martine s tromi kusmi techniky.

"Udalosť bola hlásená ako požiar potrubia, ale podľa informácií veliteľa zásahu oheň zasiahol aj strechu a technologickú časť haly," uviedla Pohanková Zahatlanová.

Do Sučian smerovalo aj hasičské sanitné vozidlo zo Žiliny.

Nehlásia zranených ani obete

Žilinská krajská polícia na sociálnej sieti informovala, že k požiaru vyslali príslušníkov Obvodného oddelenia Policajného zboru Martin - východ.

"V súvislosti s požiarom nedošlo k zraneniu žiadnej osoby. Príslušníci Policajného zboru na mieste pomáhali pri evakuácii osôb. Aktuálne zabezpečujeme miesto udalosti a po dohasení požiaru budeme vykonávať ďalšie potrebné úkony," priblížila polícia.

Krajská hasičská hovorkyňa informovala, že hasičom sa podarilo požiar zlikvidovať krátko po 15.00 h. Doplnila, že profesionálnym hasičom pri zásahu pomáhali dobrovoľní hasiči z Turian, Sučian a Martina - Priekopy.

"Na miesto bol privolaný zisťovateľ príčin požiarov a špecialisti z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR. Odhadovaná škoda presiahla 200-tisíc eur," upresnila Pohanková Zahatlanová.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok