Vedenie nám zachránil Hancko, stálo ho to však zrážku so spoluhráčom. Kúpim mu čokoládu, odľahčil Vavro

18.6.2024 10:46

Zhruba po hodine hry pondelkového zápasu E-skupiny na ME medzi Belgickom a Slovenskom zastúpil Martina Dúbravku na bránkovej čiare obranca Dávid Hancko. Krajný bek zachránil tesné vedenie svojho tímu, ktorý napokon aj vyhral v pomere 1:0. Následne ho nešťastne zasiahol spoluhráč Denis Vavro, ktorý však v mixzóne svojsky potvrdil, že situácia je v poriadku.

Euro_2024_Soccer_Belgium_Slovakia424326.jpg
Foto: TASR/AP

Belgičania sa ocitli niekoľkýkrát v zápase pred odkrytou bránou a smolným strelcom bol tento raz striedajúci Johan Bakayoko. Vavro i Hancko sa rútili zablokovať jeho strelu. Hancko bol však na mieste skôr a utŕžil nešťastnú ranu do hlavy od Vavra. Chvíľu zostal ležať za bránkovou čiarou, no neskôr dokázal pokračovať v hre.

Žije, smeje sa

"Ja som tam bežal a Dávid akurát padol. Už som nestihol zastaviť a trafil som ho omylom kolenom do hlavy. Ale žije, smeje sa, to je dobré. Ospravedlnil som sa mu. Je to silný chlap a aj keď ho to bude bolieť, bude to dobré. Kúpim mu čokoládu," povedal odľahčene Vavro.

Slováci prekvapili v pondelok favorizované Belgicko a po jedinom góle zápasu v podaní Ivana Schranza si odniesli tri body. Najbližšie (21. júna) ich čaká zápas proti Ukrajine.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok