Mimoriadne štúdio ta3: Prísne strážená a plná tradícií. Sledujte s nami inauguráciu nového prezidenta

13.6.2024 20:00 , Aktualizované: 14.6.2024 11:34

V sobotu napoludnie si Peter Pellegrini prevezme prezidentský úrad. Slávnostnú ceremóniu budeme sledovať aj my. V mimoriadnom štúdiu privítame protokolistov, politológa, kňaza aj ďalších odborníkov. Sledujte s nami inauguráciu prezidenta v sobotu 15. júna od 10:00 na ta3.

inaugurácia Pellegrini prezident štúdio
Foto: ta3

V sobotu vám v televízii naživo prinesieme Slávnostnú schôdzu Národnej rady, slávnostné salvy, slávnostnú bohoslužbu Te Deum, prevzatie Prezidentského paláca a prehliadku Čestnej stráže prezidenta SR. Pozrieť si môžete aj to, ako prezident Peter Pellegrini položí veniec k Pamätníku generála Milana Rastislava Štefánika a pietny akt kladenia venca k Pamätníku Brána Slobody na Devíne. Priame prenosy nebudú chýbať ani na našom Facebooku.

Mimoriadne štúdio budú od 10:00 moderovať Diana Štrusová a Jozef Antálek, ktorí vyspovedajú zaujímavých hostí - protokolistku Máriu Holubovú, politológa Miroslava Řádeka a zástupkyňu hovorcu OS SR Andreu Kukunbergovou. Okrem toho sa môžete tešiť aj na živé vstupy našich redaktorov.

  • Nikola Detáriová bude sledovať inauguračný deň z balkóna Reduty.
  • Jozef Šivák bude mať živé vstupy pred Prezidentským palácom na Hodžovom námestí.
  • Veronika Pancuráková bude monitorovať slávnostný obed s pozvanými seniormi a študentmi v Zelenom salóne.
  • Martin Linhart bude sledovať Slávnostnú bohoslužbu Te Deum a vyspovedá cirkevného právnika Tibora Hajdu.

Vo vysielaní vám budeme prinášať zaujímavé reportáže aj rozhovory s bývalými prezidentami - Ivanom Gašparovičom, Rudolfom Schusterom a Andrejom Kiskom.

V piatok po 10:00 si môžete pozrieť Štúdio ta3, v ktorom sa porozprávame o tom, ako inauguráciu zmenili bezpečnostné opatrenia. Po 13:00 v Štúdiu ta3 s protokolistom Romanom Rothom zhodnotíme pôsobenie prezidentky Zuzany Čaputovej. Odvysielame aj reportáž v súvislosti s dopravnými obmedzeniami v hlavnom meste.

Slávnostnú ceremóniu budeme pozorne sledovať minútu po minúte aj na webe ta3 a všetky odvysielané reportáže, živé vstupy aj celé mimoriadne štúdio potom nájdete v našom archíve.

Pozrite si upútavku.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok