V okrese Rožňava sa zrazili štyri autá, medzi šiestimi zranenými je aj dieťa. Zasahovali dva vrtuľníky

2.6.2024 14:33 , Aktualizované: 2.6.2024 17:39

Až šesť zranených si vyžiadala nedeľňajšia dopravná nehoda štyroch áut v Jablonove nad Turňou v okrese Rožňava. Informuje o tom Air - Transport Europe, letecká záchranná služba na sociálnej sieti.

nehoda Rožňava
Foto: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba

Tri záchranky aj vrtuľník

Prvé informácie hovorili o piatich zranených vrátane dieťaťa, polícia má aktuálne informácie o šiestich zranených osobách. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby na miesto vyslalo dva záchranárske vrtuľníky a štyri záchranky.

"Detský pacient bol transportovaný letecky do nemocnice v Košiciach so zranením hrudníka, brucha a panvy," uvádza OS ZZS s tým, že druhý vrtuľník transportoval do košickej nemocnice ženu rovnako s poraneniami hrudníka, panvy a brucha.

Ostatných zranených po prvotnom ošetrení previezli do nemocníc v Rožňave a v Košiciach pozemnými ambulanciami.

"V stúpaní na horský priechod Soroška v smere od Košíc, v katastri obce Jablonov nad Turňou, došlo podľa prvotných informácií z miesta udalosti k čelnej zrážke 2 vozidiel," uviedla hovorkyňa Lenka Ivanová.

Úsek bol do odletu vrtuľníka uzavretý a neprejazdný. "V súčasnosti je doprava regulovaná a usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru SR striedavo v jednom jazdnom pruhu," dodala Ivanová.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok