Lietadlo v Austrálii muselo núdzovo pristáť. Jeden z pasažierov behal po palube nahý

Austrálska polícia riešila v utorok kuriózny incident na palube lietadla. Muž sa mal údajne prechádzať nahý medzi uličkami a jedného zo zamestnancov zhodil na zem. Informuje o tom The Guardian.

Virgin Airlines lietadlo
Foto: TASR/AP (ilu)

Let spoločnosti Virgin Australia z Perthu do Melbourne sa musel krátko po štarte otočiť a pristáť po tom, čo jeden z cestujúcich údajne nahý prebehol po palube a zrazil člena posádky na zem, napísal The Guardian.

Hodinu po odlete sa lietadlo vrátilo do Perthu, kde federálna polícia muža zatkla. Polícia uviedla, že ju na incident upozornil personál letiska.

Nahý behal po palube, zrazil letušku

Jeden z cestujúcich pre britský spravodajský portál povedal, že po hodine letu zrazu počul, ako niekto beží uličkou. Muž na sebe nemal žiadne oblečenie a smeroval k prednej časti lietadla. Uviedol, že mal údajne zraziť letušku a v blízkosti pilotnej kabíny počul krik.

“Spočiatku si myslíte, že by to, božechráň, mohol byť útok. Byť v lietadle v takejto situácii je naozaj nepríjemné,“ opísal incident.

“Jeden dobrý samaritán, veľký chlap v prvej triede, hneď vyskočil, aby zasiahol, neskôr sa zdvihli ďalší dvaja muži a zvalili ho na zem,“ povedal oslovený cestujúci.

Muža podľa neho pritlačili k zemi, potom mu nasadili putá a odviedli ho do zadnej časti lietadla.

Pozrite si reportáž z 21. mája o smrti na palube lietadla:

Dobíjal sa do kabíny

Ďalší cestujúci, ktorý bol taktiež na palube, prezradil, že muž údajne “zrazu ako šialený behal hore-dolu uličkou a búchal do dverí pilotnej kabíny“.

Cestujúceho previezli na vyšetrenie do miestnej nemocnice, kde zostal aj v utorok. Očakávalo sa, že v júni ho predvolajú pred magistrátny súd v Perthe, no obvinenia ešte nie sú definitívne uzavreté.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok