Kotlár končí v TV Slovan. Poslanec sa teatrálne rozlúčil s fanúšikmi, tí ho prirovnali k Mečiarovi

Poslanec SNS Peter Kotlár ukončil svoje pôsobenie v TV Slovan, dnes známej ako Martina a Peter. Kotlár to oznámil na facebookovom profile televízie.

Peter Kotlar
Foto: TASR/Jaroslav Novák

Kotlár v úvode napísal, že spolupráca so Šimkovičovou stála na “vzájomnej úcte a láske“. Priznal ale, že v súčasnosti ho už nič nedrží na pozícii v televízii Peter a Martina, známejšej pod predchádzajúcim názvom TV Slovan.

Profil necháva Šimkovičovej

“Ak som niekomu ublížil, odpustite mi. Moja cesta bola cestou oddanou pre ľudí,“ napísal poslanec SNS na spoločnom profile.

V závere vyhlásil, že na obrazovke sa už neobjaví. “Kanál odteraz patrí Martinke, láskavej a silnej bytosti. Nech sa Vám všetkým dobre darí, budem sa za Vás modliť,“ rozlúčil sa Kotlár s divákmi televízie. Tých jeho slová nahnevali a jeho odchod berú ako prejav zbabelosti. Prirovnali ho k Mečiarovej verejnej rozlúčke. “Ten oznam znie dost sebestredne. Trochu mi pripomina Mečiarov odchod,“ napísala fanúšička.

Pozrite si reportáž z 9. mája:

Kotlár a TV Slovan

TV Slovan zmenila názov v decembri. Stalo sa tak po tom, čo opozícia televíziu kritizovala za pôsobenie poslanca NR SR a ministerky kultúry pre pre nezlučiteľnosť funkcií. 

PS si myslí, že Šimkovičová má svojím vystupovaním vo vysielaní TV Slovan porušovať zákon. Ministerka podľa PS naďalej vysiela na portáli TV Slovan, účinkuje aj v reklamnom videu, pod ktorým televízia vyzýva verejnosť na finančný príspevok.

Vláda Roberta Fica v januári poverila poslanca Kotlára vedením novej komisie, ktorá má za úlohu preskúmať kroky vlád Igora Matoviča a Eduarda Hegera počas pandémie COVID-19. Kotlár je však známy kritik protipandemických opatrení.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok