NHL: Florida využila štyri presilovky a zdolala Boston. Edmonton uspel v predĺžení

11.5.2024 07:59

Hokejisti Floridy zvíťazili v treťom stretnutí 2. kola play off NHL na ľade Bostonu 6:2. V semifinálovej sérii Východnej konferencie sa Panthers ujali vedenia 2:1 na zápasy. Na západe Edmonton zdolal Vancouver 4:3 po predĺžení a vyrovnal stav série na 1:1.

z Floridy Panthers (9) kontroluje Brada Marchanda (63) Boston Bruins počas prvej tretiny 3. zápasu série druhého kola play-off hokejovej NHL
Foto: TASR/AP
Sam Bennett z Floridy Panthers (9) kontroluje Brada Marchanda (63) Boston Bruins počas prvej tretiny 3. zápasu série druhého kola play-off hokejovej NHL v piatok 10. mája 2024 v Boston.

Víťazná Florida

Víťazný gól Oilers strelil v šiestej minúte extračasu Evan Bouchard. Jeho spoluhráči Connor McDavid a Leon Draisaitl mali prsty vo všetkých presných zásahoch svojho tímu a dosiahli zhodnú bilanciu gól a tri asistencie.

Hráči Floridy prestrieľali súpera 33:17 a až štyri presné zásahy zaznamenali v početnej výhode. Dva góly v stretnutí zaznamenal Evan Rodrigues, tri asistencie si pripísal Matthew Tkachuk. Štvrtý duel je na programe v pondelok o 0.30 SELČ opäť v Bostone.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok