PR správa

Bitcoin rastie. Ako a kde ho získať?

21.3.2024 00:00

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame. Stávajú sa čoraz dôležitejším prvkom v globálnej ekonomike, v medzinárodnom obchode a pri ekonomickom rozvoji krajín tretieho sveta. V El Salvadore je Bitcoin dokonca zákonným platidlom a hlavným faktorom rastu ekonomiky tejto krajiny. V USA sa vďaka schváleniu mnohých bitcoinových ETF zaradil medzi bežné nástroje dôchodkového sporenia.

TA3_Cover_21_03_2024.jpg
Foto:

Jeho rastúca hodnota nedávno prekračila 65 000 €, a vývoj naznačuje, že to zďaleka nemusí byť vrchol. V apríli prebehne udalosť známa ako Bitcoin halving. Tá približne každé 4 roky znižuje odmeny za ťažbu na polovicu a mohla by mať priaznivý vplyv na cenu. V minulosti vždy platilo, že po halvingu cena Bitcoinu v priebehu 1,5 roka narástla až na desaťnásobky, a aj po následnom dočasnom poklese zostala rádovo vyššie ako pred halvingom. Bude to tak aj teraz? Ak áno, ako sa na to pripraviť?

Je dôležité pristupovať k investovaniu s otvorenými očami a zdravým rozumom. Aj keď investície prinášajú riziko, informované rozhodnutia a spoľahliví partneri ako Fumbi môžu toto riziko minimalizovať. 

FUMBI Foto:

Spoločnosť Fumbi ponúka jednoduché investovanie a je dôveryhodnou možnosťou s viac ako 100 000 používateľmi. Napriek príležitostiam, má investovanie do kryptomien svoje riziká. Fumbi ponúka riešenie tých najzásadnejších otázok ako “aké kryptomeny a kde nakúpiť”, “ako ich bezpečne uložiť” a “ako ich jednoducho odpredať a zrealizovať si zisk”. Jedným z najpopulárnejších produktov je Fumbi Index Portfólio, ktoré obsahuje Bitcoin, Ethereum a viac ako 20 ďalších top kryptomien. Pre konzervatívnejších klientov je k dispozícii produkt Bitcoin a Zlato a pre tých odvážnejších Pokročilé Portfóliá, ktoré si môže klient vytvoriť sám s pomocou Fumbi expertov.

Fumbi teraz ponúka nováčikom možnosť začať bez vstupných poplatkov a šancu vyhrať 3 000 € v Bitcoine pre každý vklad nad 100 €.

Investujte s Fumbi do kryptomien jednoducho a bezpečne. 

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok