Rodinná tragédia v bratislavskej Petržalke. Syn mal dobodať matku, potom vyskočil z paneláka

5.3.2024 20:10 , Aktualizované: 6.3.2024 12:22

Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v utorok 5. marca vyšetrovali okolnosti násilnej trestnej činnosti. V mestskej časti Petržalka, na ulici Námestie Hraničiarov, boli objavené dve telá bez známok života. Ako prvé o tom informovali tvnoviny.sk.

polícia
Foto: Polícia SR - Žilinský kraj (ilustračný záber)

Podľa informácií tvnoviny.sk išlo o rodinnú tragédiu. Syn údajne zavraždil svoju matku, mal ju dobodať. Polícia našla jeho telo pred bytovým domom, v byte ležala mŕtva žena, ktorá mala niekoľko bodných rán.

Čo sa stalo?

Podľa informácií TV Joj po čine išiel na 11. poschodie a vyskočil z paneláka. "Okolo 18:15 som išla dole a po mne hneď, jak som prešla po mne vyskočil," opísala situáciu obyvateľka pre spravodajský portál.

Na miesto činu dorazili policajné jednotky vrátane kriminalistov, ktorí zbierajú dôkazy.

Podľa polície medzi matkou a synom, ktorí pravdepodobne žili spolu, vznikol spor, ktorý vyeskaloval. Muž údajne vytiahol nôž a na ženu zaútočil.

"Keď by som odišla o štyri minúty neskôr, ten človek by padol na mňa. V aute som plakala a stále som roztrasená," vypovedala miestna žena.

Trestné stíhanie spustené

Polícia začala trestné stíhanie. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"V tejto súvislosti bolo zo strany vyšetrovateľa začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia," uviedla polícia.

Pozrite si archívnu reportáž z 5. januára 2024 o vražde v Ružinove a Novom Meste.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok