Nezlomná Vlhová. Len niekoľko dní po operácii sa vrátila na Slovensko

16.2.2024 08:45

Petra Vlhová po návrate prezradila, aké výzvy ju čakajú. Zotavovanie bude podľa nej postupné, nechce nič unáhliť.

Petra Vlhová v objatí s priateľom Michalom
Foto: Instagram/Petra Vlhová
Petra tesne po prílete na Slovensko v objatí s priateľom Michalom.

Návrat po operácii

Tento návrat nebol jednoduchý, keďže len pred pár dňami absolvovala vo Švajčiarksu operáciu. Prvá o jej prílete informovala Pluska.sk.

Jej návrat do vlasti súkromným lietadlom na letisko v Poprade bol pre ňu a jej fanúšikov významným momentom. Signalizoval začiatok novej fázy v jej zotavovaní a v návrate k športu, ktorý miluje.

Do Popradu priletela súkromným lietadlom, pretože presun bežnou linkou by tak skoro po operácii bol náročný.

Pri vystupovaní z lietadla bol viditeľný boj Petry Vlhovej s následkami operácie, keďže sa musela spoliehať na barle, aby zvládla schody.

Pozrite si Petrino archívne video z nemocnice.

Bolesti pretrvávajú

Vo videu zverejnenom pre fanúšikov hovorí o svojom zdravotnom stave a o výzvach, ktoré pred ňou stoja. Jej prístup "deň za dňom" ukazuje jej realistický, no optimistický pohľad na proces zotavovania.

„Cítim sa dobre. Samozrejme, nie je to jednoduché, bolesti ešte sú, ale už to odchádza, postupne každým dňom je to lepšie a lepšie,“ uviedla úspešná lyžiarka.

Na domácej pôde

Vlhová, teraz už na domácej pôde, stojí pred sebou s odhodlaním a vôľou prekonávať každodenné výzvy. Jej cesta k návratu na lyžiarske svahy bude nepochybne sledovaná mnohými, ktorí ju obdivujú nielen za jej športové úspechy. „Najväčšia výzva bude, samozrejme, postaviť sa na lyže,“ uviedla 28-ročná Vlhová.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok