Princ Harry odletel domov. Kráľ Karol III. na neho podľa médií nemal náladu

Krutá rana pre princa Harryho. Takto môžeme podľa britských bulvárnych novín hovoriť o jeho návšteve u kráľa Karola III. Napriek tomu, že jeho syn za ním priletel cez oceán, kráľ zjavne nemal náladu. Údajne ponížený Harry sa tak po niekoľkých hodinách vracia do USA, informuje denník Mirror.

Britain_King052252.jpg
Foto: TASR/AP

Návšteva kráľa

Princ Harry sa vracia do Ameriky po krátkej návšteve chorého kráľa Karola III. Podľa denníka Mirror síce jeho cesta do Anglicka naznačovala, že by sa vzťahy v britskej kráľovskej rodine mohli napraviť, ale zrejme sa tak nestalo. Kráľ zrejme nemal na Harryho náladu.

Princova utorková návšteva u kráľa údajne trvala len 30 minút. Harry mal stráviť noc v hoteli a v stredu okolo poludnia už smeroval na letisko, aby odletel späť do USA. V Anglicku, kam sa po nešťastnej diagnóze vrátil navštíviť svojho otca, strávil približne 25 hodín.

Správa o kráľovej rakovine

Harry sa vydal za otcom hneď po tom, ako sa správa o kráľovej rakovine rozšírila po celom svete. Buckinghamský palác, ktorý správu zverejnil, neuviedol, o aký typ rakoviny ide.

Zákernú chorobu objavili lekári, keď bol kráľ hospitalizovaný. Tam mal podstúpiť operáciu zväčšenej prostaty. Napriek tomu, že lekári kráľovi odporučili odpočívať, zatiaľ zostáva pri väčšine svojich kráľovských povinností. Časť agendy prevzal princ William.

Pozrite si archívnu reportáž o tom, že princ William prevezme kráľovské povinnosti.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok