Zúfalý krok vedenia hokejových Michaloviec: Aby zaplnili štadión, rozdávajú lístky deťom a firmám. Bojkot fanklubu pokračuje, pridali sa aj roztlieskavačky

30.1.2024 13:24 , Aktualizované: 30.1.2024 14:35

Po odvolaní trénera Petra Kúdelku z Dukly Michalovce sa vedenie klubu rozhodlo rozdávať vstupenky na stredajší (31. január) duel s Košicami zdarma, a to deťom a niektorým tamojším firmám, ktoré ich majú rozdať svojim zamestnancom.

2024201_slovan_michalovce_10015981.jpg
Foto: TASR/Jaroslav Novák
Na snímke hokejisti Dukly Michalovce.
Anketa

Súhlasíte s odvolaním trénera Petra Kúdelku?

Nie, nesúhlasím, mal v tíme ostať
- %
Neviem/nevyznám sa
- %
Áno, je to správny krok
- %
Celkovo hlasov: 3652

Derby zápas

Fanklub Michaloviec vyhlásil bojkot, odmieta krok klubu, ktorým odvolal kouča. Z toho dôvodu oznámil, že nebudú tím podporovať na domácich dueloch, počínajúc derby s „oceliarmi“.

Podľa informácií ta3 sa fanklub na duel nedostaví vôbec, v ich sektore budú len vyvesené protestné transparenty.

Fanúšikovia „líšok“ na sociálnych sieťach informovali, že vedenie klubu počas utorka 30. januára rozdávalo lístky deťom na základných školách, aby prišli na stretnutie s Košicami. Samozrejme, zdarma. Rovnako tomu bolo aj v niektorých firmách, ktoré ich následne ponúkajú svojim zamestnancom.

Vstupenky sa predávajú aj online, fanklub ľudí nevyzýva na bojkot, necháva to na ich vlastnom a slobodnom rozhodnutí. Podľa dostupných informácií webu, ktorý predáva vstupenky na rôzne podujatia, je vidieť, že vyše polovica lístkov je vypredaných. Poloprázdny štadión teda nebude, je však otázne, aká atmosféra bude na tomto východniarskom derby.

Zaujímavé bude sledovať aj samotných hráčov, ktorí stáli za Kúdelkom, no neudržali ho ani s pomocou fanúšikov.

Bojkot vyhlásili aj roztlieskavačky michalovského hokejového klubu.

roztlieskavacky.png Foto: reprofoto: Instagram/cheerleaders_michalovce

Hokejisti Michaloviec už absolvovali aj tréning pod novým kormidelníkom Fínom Tomekom Valtonenom, ktorý tím zo Zemplína vedie od pondelka 29. januára.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok