Relácia Král na ťahu prichádza s novinkou. Kto z diskutujúcich získa Zlatú Královu čašu? Aj váš hlas môže rozhodnúť

26.1.2024 18:00

V utorok 30. januára v Královi na ťahu spúšťame hlasovanie. V každej relácii jeden zo štyroch diskutujúcich získa Zlatú Královu čašu z čistého 24-karátového zlata. Ako prví zabojujú ministri za Hlas-SD Tomáš Drucker a Denisa Saková, na strane druhej za SaS Branislav Gröhling a Karol Galek. Zlatú čašu získa len jeden - ten, kto vás svojimi argumentmi najviac presvedčí.

Braňo Král
Foto: ta3
Moderátor Braňo Král so zlatou čašou

Ako hlasovať?

“Kto z pozvaných hostí vás svojimi argumentmi v relácii Král na ťahu najviac presvedčil?" Toto je otázka, ktorú vám položíme každý utorok od 21:00. Hlasovať môžete na www.ta3.com, kým budú hostia diskutovať.

Unikát v krabici

Zlatá Králova čaša je navrhnutá a vyrobená najlepšími slovenskými sklármi. Je fúkaná do drevenej formy a po vychladnutí sa maľuje 24-karátovým zlatom, ktoré sa následne vypaľuje pri 520 stupňoch Celzia. Po výstupnej kontrole sa balí do hodvábneho papiera a ukladá do krabice, ktorá je vyrobená na mieru pre tento unikát.

Čaša je vyrobená v limitovanom počte pre reláciu Král na ťahu. Je univerzálna, má objem 560 mililitrov a najlepšie si z nej vychutnáte tiché alebo šumivé víno.

Víťazovi bude odovzdaná v priamom prenose na záver relácie. Moderátor hosťom ozrejmí pravidlá hlasovania, priebežne bude informovať o výsledkoch a na záver ohlási víťaza.

Nižšie si pozrite celú upútavku.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok