VIDEO: Gándhího nemocnicu v Teheráne zachvátil mohutný požiar. Obete nehlásia

25.1.2024 21:16

V nemocnici v iránskom hlavnom meste Teherán vypukol obrovský požiar. Zasahujúcim zložkám sa ho podarilo vo štvrtok večer lokalizovať, informovali štátne médiá.

Horiaca gándhího nemocnica
Foto: zdroj ta3
Gándhího nemocnica v plameňoch

Pacientov evakuovali

Agentúra Reuters informovala, že oheň zachvátil vonkajšiu fasádu budovy. K obetiam na životoch nedošlo, uviedol pre štátnu televíziu hovorca teheránskeho hasičského zboru Jalal Maleki a dodal, že príčina incidentu sa vyšetruje. Pacienti boli evakuovaní do inej nemocnice.

Gándhího nemocnica Teherán Foto: zdroj ta3 Gándhího nemocnica v Teheráne

Nie sú hlásené obete

"Zatiaľ sme nedostali žiadne správy o ťažko zranenej osobe. Požiar zasiahol najmä vonkajšiu časť budovy nemocnice," povedal Maleki a dodal, že požiar vypukol o 19.00 h miestneho času (15.30 h SEČ).

Štátna televízia predtým uviedla, že okolie nemocnice Gándhí v severnom Teheráne bolo uzavreté a nemocnica bola evakuovaná.

Pozrite si zábery priamo z miesta požiaru:

Moderná nemocnica

Nemocnica je súkromné zdravotnícke centrum v Iráne, ktoré ponúka komplexné a bezpečné zdravotnícke služby domácim aj zahraničným pacientom.

Na poskytovanie diagnostických a liečebných služieb využíva moderné technológie a kvalifikovaný personál. Ponúka aj online služby pre prijímanie pacientov, objednanie na kliniku a výsledky testov.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok