NHL: Slafkovský premenil rozhodujúci nájazd, Fehérváry sa stal treťou hviezdou zápasu

10.12.2023 07:22

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský premenil rozhodujúci samostatný nájazd a postaral sa tak o triumf Montrealu na ľade Buffala 3:2 po nájazdoch v nedeľnom zápase NHL. Obranca Martin Fehérváry asistoval pri úvodnom góle Washingtonu a pomohol k triumfu Capitals nad New Yorkom Rangers 4:0.

Slafkovský
Foto: TASR/AP

Slafkovský premenil nájazd v štvrtej sérii. V prvých troch sa na oboch stranách presadili dvaja hráči, v štvrtej však neuspel na domácej strane John-Jason Peterka a Slafkovský tak pre Montreal zariadil už siedmu výhru v sezóne po predĺžení, alebo nájazdoch.

Asistencia Fehérváryho

Fehérváry asistoval už po 43 sekundách pri presnom  zásahu Sonnyho Milana a stal sa treťou hviezdou duelu. Washington ukončil sériu troch prehier.

New Jersey zvíťazilo nad Calgary

V súboji Slovákov sa tešil Šimon Nemec proti Adamovi Ružičkovi, New Jersey zvíťazilo v Calgary 4:2. V drese Flames sa nepredstavil Martin Pospíšil pre chorobu.

Tampa Bay v zostave aj s Erikom Černákom uspela na ľade Seattlu 4:3 po predĺžení, Tomáš Tatar s Coloradom naopak nestačili doma na Philadelphiu 2:5. Miloš Kelemen sa objavil v zostave Arizony, no Coyotes prehrali v Bostone 3:5.   

NHL - výsledky:

Boston - Arizona 5:3

Dallas - Vegas 1:6

Calgary - New Jersey 2:4

Washington - New York Rangers 4:0 /M. FEHÉRVÁRY 0+1/

Toronto - Nashville 4:0

Detroit - Ottawa 1:5

Buffalo - Montreal 2:3 pp a sn /rozhodujúci sam. nájazd J. SLAFKOVSKÝ/

New York Islanders - Los Angeles 3:2 pp

Chicago - St. Louis 3:1

Colorado - Philadelphia 2:5

Vancouver - Carolina 4:3

Seattle - Tampa Bay 3:4 pp

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok