Koniec vyčíňaniu. Polícia chytila sériového podpaľača z okolia Nitry

ta3/Polícia SR - Nitriansky kraj
24.10.2023 16:35

Policajti odhalili tri prípady úmyselne podpálených áut. Prípady v Kráľovej nad Váhom sa začali množiť od júla tohto roka. Informuje o tom Polícia z Nitrianskeho kraja na sociálnej sieti.

zhorené auto
Foto: zdroj: Facebook/ Polícia SR - Nitriansky kraj

Našli dôkazy

Šalianski policajti mali viaceré indície, ktoré kriminalistov priviedli k podozrivému 34-ročnému mužovi. Až vykonaná domová prehliadka dala poslednú bodku za ich vynaloženým úsilím, našli pri nej rukavice, čiapku a batoh, ktoré podozrivý používal pri čine.

Vyšetrovateľ PZ v Šali vzniesol mužovi obvinenie vo veci pokračovacieho zločinu poškodzovania cudzej veci a bol podaný podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Sudca návrh akceptoval a 34-ročný muž bol eskortovaný do výkonu väzby.

Škody za tisíce eur

Páchateľ krátko po polnoci v júli tohto roka pred rodinným domom zapálil neznámou látkou motorové vozidlo Renault Kangoo. Majiteľovi vozidla vznikla škoda v hodnote 1500 eur.

Druhý prípad sa stal v septembri, kedy v čase okolo pol jednej v noci neznámy páchateľ zapálil vozidlo Audi A3, čím vznikla poškodenému škoda vo výške 1500 eur.

K tretiemu prípadu došlo v októbri, v čase okolo jednej v noci neznámy páchateľ zapálil vozidlo Opel Astra a auto následne zhorelo. Vodičke bola spôsobená škoda vo výške približne 2-tisíc eur.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok