Micheľ zostáva v Donecku, nebude kandidovať na prezidenta SFZ

2.1.2014 15:51

Bývalý úspešný slovenský futbalový rozhodca Ľuboš Micheľ bude naďalej pôsobiť vo funkcii šéfa medzinárodného oddelenia ukrajinského klubu Šachtar Doneck. So svojím zamestnávateľom sa dohodol na predĺžení spolupráce.

Micheľ zostáva v Donecku, nebude kandidovať na prezidenta SFZ
Foto: TASR

"Na konci roka sme sa dohodli, že v klube zostanem. Predĺžili sme zmluvu o dva roky," povedal vo štvrtok popoludní pre agentúru SITA 45-ročný rodák zo Stropkova. Micheľovi, ktorý pôsobí päť rokov v štruktúrach spomenutého ukrajinského klubu, vypršal predchádzajúci kontrakt s Doneckom 31. decembra 2013.

Micheľ zároveň poprel chýry o možnej kandidatúre na post prezidenta Slovenského futbalového zväzu (SFZ). "Táto možnosť je minulosťou. Zvážil som si pre a proti. Ja môžem dať niečo klubu, aj Šachtar mi má stále čo ponúknuť, ešte nedosiahol svoj vrchol. Prijal som ponuku, ktorá je momentálne lepšia," uzavrel Ľuboš Micheľ.

Šachtar Doneck nastúpi v jarnom šestnásťfinále Európskej ligy UEFA proti českému zástupcovi Viktorii Plzeň, ktorý má v kádri kvarteto Slovákov. Sú nimi Matúš Kozáčik, Marián Čišovský, Michal Ďuriš a Marek Bakoš. Oba kluby sa do kontinentálneho pohára číslo dva prebojovali z tretieho miesta vo svojich základných skupinách Ligy majstrov 2013/2014.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok