Televízia ta3 odštartovala novú reláciu Svet dnes

8.1.2023 22:34

Televízia ta3 odštartovala v pondelok 9. januára 2023 novú reláciu Svet dnes, v ktorej vás moderátori zo zahraničnej redakcie prevedú aktuálnym dianím vo svete.

"Dianie v zahraničí sa dotýka každého z nás. Či už ide o vojnu na Ukrajine, energetickú krízu alebo zdražovanie. V relácii Svet dnes divákom ta3 prinesieme okrem tých najdôležitejších informácií zo zahraničia aj analýzy s exkluzívnymi hosťami," uviedla o novej relácii Andrea Simančíková.

"Som presvedčený, že v novej relácii si každý divák nájde niečo, čo ho zaujíma alebo sa ho bezprostredne dotýka. Každý deň budeme prinášať a s hosťami rozoberať tie najaktuálnejšie udalosti v zahraničí, no divákom prinesieme aj odľahčené a inšpiratívne témy, príbehy známych ale aj celkom obyčajných ľudí, ktorí niečo zaujímavé dosiahli, takže verím, že každý si príde na svoje," prezradil o novom formáte Tomáš Verníček.

Verníček_Simančíková_Svet dnes Foto: ta3

"Som rada, že zahraničnopolitické témy, ktorým sa venujeme, dostanú stabilný formát. Okrem toho ale bude priestor napríklad aj na environmentálne otázky, keďže klimatická kríza sa čoraz častejšie dostáva aj do agendy svetových lídrov a konferencií," povedala o novej relácii Patrícia Kordiaková.

“Dianie vo svete, to nie sú iba izolované udalosti. Všetko má svoj kontext a súvislosti. Práve tie sa divákom tiež snažíme priniesť v relácii Svet dnes," dodal Róbert Zoľák, moderátor zahraničnej redakcie ta3.

Zoľák_Kordiaková_Svet dnes Foto: ta3

Sledujte Svet dnes od pondelka do piatka o 14:00 na ta3 a dozviete sa všetko podstatné.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok