Tak takto?!: Matovičova nedemisia a Sulík ako "užitočný idiot bandy mafiánov"?

19.12.2022 09:29

Priniesol, aj nie. Podal aj nie. Vytrhol a odniesol so sebou naspäť. Príbeh demisie Igora Matoviča je len ďalším kamienkom do mozaiky neštandardných počinov šéfa Obyčajných ľudí, ktoré ho vo voľbách vyniesli do čela vlády.

Nasledujúce dni sa rozhodne, či si Slovensko uchová demokraciu, vyhlásil Matovič
Foto: TASR - Pavel Neubauer

Práve táto "nedemisia" poslúžila ako spúšťač ďalších udalostí. Richard Sulík a jeho poslanci sa po nej totiž rozhodli zahlasovať za pád vlády. Reakcia OĽaNO znela, že toto Richardovi Sulíkovi história nezabudne. 

"V kritickej situácii pre celú krajinu opäť nezvládol svoje ego a rozbil tretiu demokratickú vládu. Zrejme si neuvedomil, že poslúžil ako užitočný idiot bande mafiánov a zlodejov, ktorí len čakali, kým sa neovládne, a využili ho, aby zničili protikorupčnú, demokratickú a prozápadnú vládu Eduarda Hegera,“ napísalo hnutie vo svojom stanovisku.

Celý rok 2022 sa niesol, podobne, ako tie dva predošlé, v znamení konfrontácie, výčitiek a silných slov, ktoré si vymieňali lídri aj radoví straníci. Kto je komunikačným víťazom roka a kto utŕžil hanbu? A musí byť hanba vždy aj prehrou? 

Rok z pohľadu komunikačných prešľapov politikov bude v dnešnej relácii Tak takto?! Anka Žitná bilancovať s expertom na marketing Pavlom Minárom.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok